long_arrow_right smile line arrow_circle
(044)499-07-70
Замовити телефонний дзвінок

Заповніть форму зворотного зв'язку і ми зателефонуємо у зручний для вас час.

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

Замовити телефонний дзвінок
Приєднатися до зустрічей КТК

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

Особливості архітектури Happy House

2018-11-13 16:05:32

На проспекті Перемоги, 72 ми створюємо будинок для щасливих сімей. Ця концепція простежується в кожній деталі — внутрішньому облаштуванні, благоустрої території, об’єктах інфраструктури, які знаходитимуться на першому поверсі. Але іноді достатньо одного погляду, аби закохатися в яскраву архітектуру будинку та зрозуміти — тут сподобається жити кожній родині.

Кажучи про “яскраву архітектуру”, ми анітрохи не перебільшили. Оздоблення перших поверхів Happy House буде виконано з різнокольорового гофрованого металу. Таке фасадне рішення візуальне відокремить секцію, де буде розташований дитячий садок, та стане загальною окрасою будинку. Кольорова гама верхніх поверхів більш стримана — сіро-синій кам'яний шпон німецького виробника Slate Lite та бежевий композит між вікнами, який додасть теплих відтінків основному фасаду.

Happy House матиме збільшену кількість вікон. Для оптимальної інсоляції будинку ми запроектували по два панорамних вікна в кожній кімнаті. Ще однією родзинкою житлового комплексу стане скляний фасад верхніх поверхів.

Загальний вигляд будинку не зіпсують блоки кондиціонерів: вони будуть заховані у вази для рослин на балконах. Висота вази не перевищуватиме 1,2 м, тому не закриватиме мешканцю видимість на місто.

Happy House обов’язково сподобається і дітям, і їхнім батькам. Обирайте квартиру просто зараз! Завітайте до відділу продажу за адресою проспект Перемоги, 67.

Читайте також
Розтермінування без здорожчання

Читати

Звіт будівельних робіт за лютий

Читати

Віртуальний шоурум
Акційні пропозиції